GLOBUS

GLOBUS

Oblika naslonjala in sedeža zagotavlja izjemno udoben položaj sedenja, medtem ko linije celotnega stola, ki so izrazite in razkošne, so gladko integrirane, kar ustvarja popolnoma dodelan dizajn iz vsakega zornega kota. Kovinska konstrukcija je na voljo v kromiranem ali nerjavečem jeklu, s skrbno obdelanimi gladkimi krivinami in visokokakovostnimi spoji. Sedež in naslonjalo sta izdelana iz furniranega polipropilena, ki je lahko obdelan z naravnim lesom, lakiranim lesom ali pa iz polipropilena. Možnost je tudi oblazinjen sedež, ki je na voljo s tkanino ali usnjem. Notranji okvir je na voljo v mat ali sijočem kromu, lakiran v beli ali črni barvi, medtem ko je zunanji okvir izdelan iz mat nerjavečega jekla.

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.