GRAPH

GRAPH

Graph je idealna izbira za vrhunsko udobje in brezkompromisno kakovost. Serijo, ki sta jo oblikovala Markus Jehs in Jürgen Laub, odlikuje grafična estetika. Ime stolov izhaja iz njihove zasnove: sedežna lupina je vodoravno in navpično prerezana ter ponovno sestavljena, kar ustvarja zanimivo mešanico tekočih oblik in jasnih linij, harmonije in kontrasta. Enako velja za ujemajoče se mize, ki izžarevajo lahkotno eleganco. Namenjeni so velikim konferencam, manjšim sestankom in vodstvenim pisarnam. Mize in stoli Graph privlačijo s svojimi impresivnimi zaključki, ekskluzivnimi materiali in brezhibno izdelavo, kar jih že uvršča med klasične kose pohištva prihodnosti.

Brand

Wilkhahn

Za razliko od skoraj vseh drugih proizvajalcev v industriji pisarniškega pohištva je Wilkhahn svetovno priznan kot sinonim za oblikovanje izdelkov, narejenih v Nemčiji. Ponuja visokokakovostno pisarniško in dinamično konferenčno pohištvo, ki postavljata merila za celotno industrijo. Pred približno 60 leti je podjetje postavilo cilje, kot so večja uporabna vrednost, trajnostno oblikovanje in vzdržljivost. Mejni kamni, kot so klasični pisarniški stol FS-Line (1980), prepogljiva konferenčna miza Confair (1994), pisarniški stol Modus (1994) ali stol z zložljivimi nogami Aline (2004), so oblikovali pot razvoja pisarn. Najnovejši primeri pionirskih inovacij so večnamenski stol Chassis, konferenčni program Graph ter tridimenzionalni ON in IN, ki jih vodilni strokovnjaki trenutno razglašajo za najboljše pisarniške stole na svetu.Wilkhahn postavlja tudi nove standarde v smislu svojega socio-ekološkega pristopa. Kot prejemnik nemške nagrade za okolje sodeluje s arhitektoma Freijem Ottom in Thomasom Herzogom ter aktivno izvaja okoljsko odgovornost že več kot 20 let. Poleg številnih mednarodnih priznanj je pisarniški stol ON prejel tudi zvezno nagrado za ekološko oblikovanje.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.