GREEN SUN LOUNGER

GREEN SUN LOUNGER

Green sun lounge, izdelan s strani proizvajalca Alias, je vrhunski ležalnik za sprostitev na prostem. S svojo prefinjeno zasnovo, udobnim sedežem in odpornostjo na vremenske vplive je idealna izbira za vrtove, terase in bazene. Uživajte v udobju in eleganci na prostem s tem vrhunskim elementom vrtnega pohištva.

 

Green sun lounger, izdelan s strani proizvajalca ALIAS, je vrhunski element vrtnega pohištva, ki združuje eleganco, udobje in trajnost. Ta sodobni ležalnik je oblikovana z mislijo na udobje in sprostitev na prostem. Izdelan iz kakovostnih materialov in premišljeno oblikovan, Green sun lounger ponuja popolno kombinacijo estetike in funkcionalnosti.

Zasnova Green sun lounger je prefinjena in minimalistična. S svojo čisto linijo in brezčasnim videzom se odlično prilagaja različnim zunanjim prostorom, kot so terase, vrtove in bazeni. Sedež in naslonjalo nudita udobno podporo telesu. Ležalnik ima tudi nastavljiv mehanizem za nagibanje, ki omogoča prilagajanje položaja glede na želje uporabnika.

Poleg svoje estetske privlačnosti je Green sun lounger tudi izjemno vzdržljiv in odporen na vremenske vplive. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki so odporni na UV-žarke, vlago in obrabo. To pomeni, da je stolica primerna za uporabo na prostem skozi vse leto, ne glede na vremenske razmere. S svojo trpežno konstrukcijo in visoko kakovostnimi materiali je Green sun lounger naložba, ki vam bo dolgo služila in ohranila svoj prvoten videz.

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.