HAVANNA

HAVANNA

Havanna od proizvajalca Wittmann je prestižna sedežna garnitura, ki združuje estetiko, udobje in funkcionalnost. Z visoko stopnjo pozornosti do podrobnosti in kakovostnih materialov je Havana elegantno oblikovana in zagotavlja dolgotrajno udobje. Prilagodljive konfiguracije omogočajo prilagajanje potrebam uporabnika. Izdelana je z mislijo na trajnost in kakovost, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka.

 

Havana, proizvajalca Wittmann, je izjemno kakovosten in inovativen izdelek, namenjen udobnemu in stilskemu sedežnemu prostoru. Ta izdelek je ustvarjen z mislijo na estetiko, udobje in funkcionalnost, da bi zadovoljil potrebe sodobnega uporabnika.

Havanna je prefinjena sedežna garnitura, ki se odlikuje po svojem elegantnem dizajnu. Z izjemno pozornostjo do podrobnosti je vsak element izdelan z visoko stopnjo natančnosti in estetskega oblikovanja. Sodobne linije, harmonične proporce in premišljena uporaba materialov ustvarjajo privlačno celoto, ki bo zagotovo izboljšala videz vašega doma ali pisarne.

Udobje je ključna značilnost Havanne. Zahvaljujoč visokokakovostnim oblazinjenjem in ergonomskemu oblikovanju vam ta sedežna garnitura omogoča sprostitev in uživanje. Površina za sedenje je mehka, a podporna, kar vam omogoča dolgotrajno udobje. Z dodatkom oblazinjenih naslonjal za roke in vzglavnikov za dodatno podporo ponuja Havana vrhunsko izkušnjo sedenja.

Poleg tega Havanna ne prinaša samo udobja, temveč tudi funkcionalnost. Z različnimi konfiguracijami in prilagodljivimi elementi vam omogoča prilagajanje sedežnega prostora vašim potrebam. Ne glede na to, ali želite prostorno postavitev za družinsko zabavo ali manjšo razporeditev za bolj intimno vzdušje, vam Havanna omogoča, da prilagodite postavitev glede na svoje želje.

Wittmann, kot ugleden proizvajalec pohištva, slovi po svoji predanosti kakovosti in trajnosti. Havanna ni izjema, saj je izdelana iz vrhunskih materialov in z najnovejšimi proizvodnimi tehnikami. S tem je zagotovljena njena dolgotrajnost in vzdržljivost, kar pomeni, da vam bo Havanna dolgo služila in ohranila svoj prvotni sijaj.

Če iščete prestižno sedežno garnituro, ki združuje estetiko, udobje in funkcionalnost, je Havanna od proizvajalca Wittmann popolna izbira. Ta izdelek bo nedvomno prinesel eleganco in udobje v vaš dom ali pisarno, obenem pa vam omogočal prilagajanje glede na vaše potrebe.

Brand

Wittmann

Od ustanovitve sedlarstva leta 1896 je bilo podjetje vedno družinski posel, proizvodnja pa poteka izključno na sedežu v Etsdorfu v Spodnji Avstriji. Wittmann se je kot mednarodno cenjen proizvajalec oblazinjenega pohištva resnično začel uveljavljati v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Stoli, zofe, postelje in vzmetnice so še danes ročno izdelane po enakih zahtevnih standardih, pri čemer temeljijo na edinstvenem strokovnem znanju, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Ta zavezanost tradiciji in izdelavi je temelj za prihodnost podjetja. Wittmann zaposluje 120 ljudi. Vsako leto okoli 15.000 visokokakovostnih ročno izdelanih elementov pohištva zapusti njegove delavnice. Izvoz predstavlja 70 % prodaje, pohištvo Wittmann pa je naprodaj v več kot 50 državah. Poleg Evrope, ZDA in Avstralije se je že zdavnaj preselil na nove trge, vključno s Kitajsko, Korejo in Tajvanom. Wittmann ima vodilne trgovine na Dunaju, v Hamburgu in Seonu v Švici. Neprimerljivo obrtniško znanje ter natančna izbira in obdelava finih materialov zagotavljajo osnovo za uresničevanje novih idej in oblik. Da bi jih oživili, Wittmann redno sodeluje z največjimi imeni svojega časa. In ni nenavadno, da je rezultat dolgoročno sodelovanje, vključno z Johannesom Spaltom, Jeanom Nouvelom, Matteom Thunom in Paolom Pivo, ki so določili smer, ki so jo Jaime Hayon, Sebastian Herkner in Luca Nichetto zdaj neopazno ubrali in jo sprejeli v novo dobo.Številni dizajni se na številne različne načine poklonijo dediščini velikega oblikovalca Josefa Hoffmanna, katerega pionirske izdelke Wittmann še danes ponuja kot ponovne izdaje in ki ostajajo v središču Wittmannove kolekcije. Prilagodljivo in k rešitvam usmerjeno podjetje, tako kot skoraj nobeno drugo podjetje, Wittmann ne proizvaja le samostojnih izdelkov in sklopov za vrhunske javne in zasebne interierje, temveč ima povpraševanja tudi kot partner za naročila po meri, povsod, kjer sta najpomembnejša ekskluzivnost in izdelava brez primere.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.