IN

IN

Psihologi, fizioterapevti in ortopedi se strinjajo, da je telesna dejavnost nujna za zdravje in dobro počutje. Pomembno je skrbeti za celotno telo, ne le za hrbet in sklepe. Dovolj gibanja pomaga obvladovati stres, povečuje srečo in produktivnost, kar je ključno za programe zdravstvenega varstva v podjetjih. Wilkhahn je desetletja posvetil zmanjševanju sedenja za mizo.

Začelo se je s pionirsko študijo »Od sedenja na podlagi drže do sedenja na podlagi gibanja«, ki je privedla do vrhunskih pisarniških stolov. Najnovejše raziskave o minimalni potrebni telesni aktivnosti nas spodbujajo, da nadaljujemo to pot. Napredek v materialih in tehnologiji je omogočil novo dimenzijo dinamičnega sedenja z našo patentirano 3D kinematiko Trimension®. Naši inženirji in oblikovalci so ustvarili stol IN, ki prinaša to prelomno tehnologijo v zaledne pisarne. Popolnoma sinhronizirana 3D dinamika v kombinaciji z udobjem spodbuja telo, povečuje koncentracijo in naredi delo sproščujoče.

Brand

Wilkhahn

Za razliko od skoraj vseh drugih proizvajalcev v industriji pisarniškega pohištva je Wilkhahn svetovno priznan kot sinonim za oblikovanje izdelkov, narejenih v Nemčiji. Ponuja visokokakovostno pisarniško in dinamično konferenčno pohištvo, ki postavljata merila za celotno industrijo. Pred približno 60 leti je podjetje postavilo cilje, kot so večja uporabna vrednost, trajnostno oblikovanje in vzdržljivost. Mejni kamni, kot so klasični pisarniški stol FS-Line (1980), prepogljiva konferenčna miza Confair (1994), pisarniški stol Modus (1994) ali stol z zložljivimi nogami Aline (2004), so oblikovali pot razvoja pisarn. Najnovejši primeri pionirskih inovacij so večnamenski stol Chassis, konferenčni program Graph ter tridimenzionalni ON in IN, ki jih vodilni strokovnjaki trenutno razglašajo za najboljše pisarniške stole na svetu.Wilkhahn postavlja tudi nove standarde v smislu svojega socio-ekološkega pristopa. Kot prejemnik nemške nagrade za okolje sodeluje s arhitektoma Freijem Ottom in Thomasom Herzogom ter aktivno izvaja okoljsko odgovornost že več kot 20 let. Poleg številnih mednarodnih priznanj je pisarniški stol ON prejel tudi zvezno nagrado za ekološko oblikovanje.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.