Intersection Sideboard

Intersection Sideboard

Neri&Hu sta za La Manufacture oblikovala serijo omaric znotraj zbirke Intersection, ki slavi samostansko življenje. Uporaba naravnega ali obarvanega lesa za vodoravne in navpične elemente ter podnožje daje tej seriji omaric preprost, a skulpturalen in monoliten videz. Ta visokokakovostna omarica iz orehovega lesa je na voljo v različnih velikostih in barvah: naravna, slivovo, umazano bela ali temno zelena. Kljub preprostemu in strogemu videzu ta kolekcija, oblikovana med pandemijo, izžareva občutek miru in spokojnosti, hkrati pa vabi k osredotočenosti na resnično pomembne stvari in gradnji iskrenih odnosov.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.