LAGO

LAGO je vrhunski element pohištva, ki ga je ustvaril slavni oblikovalec Philippe Starck v sodelovanju s prestižnim proizvajalcem Driade. Ta edinstven element izraža inovativnost, prefinjenost in estetsko dovršenost, ki sta postali prepoznavni značilnosti tako oblikovalca kot tudi blagovne znamke Driade.

LAGO izstopa s svojim sodobnim dizajnom in izjemno estetiko, ki združuje čiste linije, elegantne detajle in brezčasno privlačnost. Element je izdelan s strastjo do kakovosti in dovršenosti, ki je značilna za podjetje Driade. Vsak del elementa je skrbno izdelan z uporabo vrhunskih materialov, kar zagotavlja trajnost, vzdržljivost in estetsko dovršenost.

Philippe Starck je priznani oblikovalec, ki slovi po svojem izjemnem občutku za estetiko, inovativnost in funkcionalnost. LAGO je rezultat njegovega oblikovalskega genija in izjemne ustvarjalnosti. Starck je zasnoval element, ki ne prinaša le funkcionalnosti, temveč tudi izjemen vizualni učinek, ki bo v vsakem prostoru pritegnil pozornost.

LAGO je več kot le element pohištva – je prava umetnina, ki lahko izpopolni vsak prostor. S svojo izjemno estetiko, vrhunsko izdelavo in funkcionalnostjo je LAGO idealna izbira za tiste, ki si želijo dodati pridih elegance in sodobnosti v svoj dom, pisarno ali druge prostore.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.