LALEGGERA ARMCHAIR

LALEGGERA ARMCHAIR

Laleggera stol proizvajalca Alias je izjemen primer sodobnega oblikovanja, ki združuje eleganco, funkcionalnost in naravni leseni videz. Ta stol je oblikovan z mislijo na optimalno udobje in estetiko, ki se prilega številnim okoljem, od domačih jedilnic do poslovnih prostorov.

Laleggera stol se ponaša z izjemno lahkotno konstrukcijo, ki je dosežena z uporabo visokokakovostnega lesa. Leseni okvir je izdelan iz trpežnega in estetsko privlačnega materiala, ki zagotavlja stabilnost in vzdržljivost stola. Poleg tega daje naravni leseni videz stolu edinstven šarm in toplino.

Udobnost je ključna značilnost Laleggera stola. Njegov sedež je ergonomsko oblikovan in ponuja popolno podporo hrbtu ter udobje med sedenjem. Leseni deli so gladko obdelani, kar omogoča prijetno sedenje tudi v daljših obdobjih. Poleg tega je stol na voljo v različnih barvnih odtenkih lesa, ki omogočajo prilagajanje vsakemu prostoru in osebnemu slogu.

 

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.