LALEGGERA LEATHER

LALEGGERA LEATHER

Laleggera Leather proizvajalca Alias je ekskluziven stol, ki združuje prefinjenost usnja, udobje in eleganten dizajn. S trpežnim in mehkim usnjem ter lahkotno leseno konstrukcijo je ta stol popolna izbira za tiste, ki si želijo vrhunsko oblikovan izdelek pohištva, ki izžareva luksuz in eleganco.

Laleggera Leather proizvajalca Alias je vrhunski stol, ki združuje prefinjenost usnja, udobje in eleganten dizajn. Ta stol je popolna izbira za tiste, ki si želijo ekskluzivnega in stilsko dovršenega kosa pohištva v svojem prostoru.

Laleggera Leather se ponaša z izjemno kakovostnim usnjem, ki je trpežno, mehko na dotik in odporno na obrabo. Usnjeni sedež in naslonjalo stola zagotavljata vrhunsko udobje in podporo med sedenjem. Poleg tega se usnje odlikuje po svoji naravni lepoti in eleganci, ki doda prostoru občutek luksuza.

Laleggera Leather je zasnovan tudi s poudarkom na trajnosti. Materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi, so skrbno izbrani za dolgotrajno uporabo in vzdržljivost. Stol je oblikovan tako, da je enostaven za čiščenje in vzdrževanje, kar olajša ohranjanje njegovega prvotnega videza skozi leta.

Ta ekskluzivni stol je idealen za različne prostore, kot so jedilnice, konferenčne sobe, hotelske recepcije in druge prestižne okolice, kjer želite doseči kombinacijo udobja, stila in elegance. Laleggera Leather bo zagotovo postal središče pozornosti in dodal pridih razkošja v vsakem prostoru.

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.