LEGNOLETTO

LEGNOLETTO

Postelja z res veliko različicami, tako dimenzijskimi, kot tudi lastnostmi: z vzglavjem ali brez, s policami ali brez in z vznožjem brez roba ali z robom. Legnoletto je mat lakirana v različnih barvah, noge so iz poliranega aluminija.

V Argentini rojen oblikovalec Alfredo Haberli (1964), ki je končal študij na H.S. für Gestaltung v Zürichu, je s posteljo Legnoletto definiral novo kombinacijo sestavnih elementov postelje, ki omogočajo mnogo različic izvedbe. Postelja ima podnožje, ki je umaknjeno od vogalov. Izvirnost, tehnološka inovativnost in vrhunsko oblikovanje so velike odlike te ikone med posteljami.

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.