LIBERA

LIBERA

Vizualni značaj fotelja Libera izhaja iz lesenega okvirja, kjer je  podnožje tekoče povezano z rokonasloni, obdelan svobodno kot tekočina. Lesene površine so zdaj otipljive in organske zaradi sodobne tehnologije. Libera ponuja tudi presenetljivo udobje, doseženo z uporabo novih elastičnih materialov.

Inspiriran z citatom Miesa Van Der Roheja “Bog je v podrobnostih”, ima okvir Libere klasično obliko, izboljšano z najsodobnejšo tehnologijo. Rezultat je fotelj z značilno silhueto in odlično ergonomijo, predstavljajoč še eno novo klasiko v zbirki STUA.

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.