LONGFRAME

LONGFRAME

Longframe ležalnik proizvajalca Alias je vrhunski kos pohištva, ki združuje udobje, eleganco in funkcionalnost. Njegova dolga in široka oblika ter udobno oblazinjenje omogočajo popolno sprostitev in udobje. S svojim sodobnim dizajnom in vrhunsko izdelavo bo ta ležalnik postal osrednji kos vašega prostora, kjer boste lahko uživali v udobju in stilu. Dobavljiv je v veliko različnih variantah.

 

Longframe ležalnik proizvajalca Alias je vrhunski kos pohištva, ki združuje udobje, eleganco in funkcionalnost. Ta ležalnik je oblikovan z mislijo na popolno sprostitev in udobno počivanje zunaj, dnevnem prostoru ali drugem okolju, kjer želite uživati v udobju in stilu.

Longframe ležalnik se ponaša z izjemno dolgim in širokim sedežem, ki omogoča prostorno in udobno sedenje ali ležanje. Njegovo oblazinjenje je udobno, kar vam omogoča popolno sprostitev telesa in uma.

Poleg izjemnega udobja, Longframe ležalnik odlikuje tudi eleganten dizajn. Njegove čiste linije, kakovostni materiali in natančna izdelava mu dajejo sodoben in sofisticiran videz. Na voljo je v različnih barvnih možnostih, kar omogoča prilagajanje vsakemu prostoru in dekorju.

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.