LOOP

LOOP

Loop, izdelan s strani priznanega proizvajalca Arper, je inovativen element pohištva, ki navdušuje s svojo elegantno obliko in udobnim sedenjem. Zaobljene linije in gladke površine mu dajejo sofisticiran videz. Loop se odlično prilagaja različnim prostorom in dodaja estetsko vrednost s svojim sodobnim dizajnom.

Loop, izdelan s strani priznanega proizvajalca Arper, je izjemno inovativni kos pohištva, ki navdušuje s svojo edinstveno obliko in funkcionalnostjo. Ta eleganten artikel predstavlja harmonično združitev moderne estetike in udobja.

Loop se ponaša z zaobljenimi linijami in izjemno gladkimi površinami, kar mu daje privlačen in sofisticiran videz. Ergonomsko oblikovano sedišče in naslonjalo zagotavljata optimalno udobje in podporo med sedenjem. Materiali, uporabljeni pri izdelavi Loopa, so vrhunske kakovosti in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ter odpornost na vsakodnevno obrabo.

Ta izjemen element pohištva je vsestranski in se odlično prilagaja različnim prostorom, kot so dnevne sobe, jedilnice, sprejemne dvorane ali pisarne. Loop bo nedvomno pritegnil pozornost in dodal estetsko vrednost prostoru, kjer se nahaja.

Arper je priznana znamka, ki slovi po svoji inovativnosti in vrhunskem oblikovanju, in Loop je odličen primer tega. S tem izjemnim kosom pohištva boste dosegli popolno kombinacijo stila, udobja in funkcionalnosti v vašem prostoru.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

ARPER

Pri Arperju izdelujejo stole, mize in pohištvo za skupnost, službo in dom. Motivirajo jih odnosi: med izdelki in prostori, prostori in ljudmi, ljudmi in njihovimi mrežami. Vse – mehko, bistveno oblikovno občutljivost, neposredne in prilagojene storitve, organizacijske in korporativne politike, globalno identiteto blagovne znamke – oblikujejo v smislu človeških vrednot. So hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 1989 — družinsko podjetje, ki ga vodi celovit pristop, osredotočen na človeka. Iz podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo pohištva, so prerasli v mednarodno oblikovalsko prisotnost, s čimer so močno povečali prodajo in družini Arper dodali na stotine novih zaposlenih. NJIHOV PRISTOP K OBLIKOVANJU — Vsak del procesa razvoja izdelka — od načrtovanja do proizvodnje do dolgoročnega vpliva — je skrbno pretehtan, pri čemer združuje funkcijo, estetiko in podrobnosti v elegantni ločljivosti. EDINSTVENA SENZIBILNOST — Njihov oblikovalski etos temelji na vsestranskosti bistvenih oblik. Sčasoma se je pristop razvil okoli šestih temeljnih konceptov. Ravnovesje, družina, intuicija, svetloba, barva, igra. Med oblikovalci, ki so oblikovali Arperjeve najuspešnejše izdelke, so Jean-Marie Massaud (sofa Steeve, predstavljen na sejmu Salone del Mobile 2015, ter vodstveni in salonski stol Aston), James Irvine (stol Juno), Simon Pengelly (miza Nuur, ki je leta 2011 prejela nagrado Compasso d'Oro), Antti Kotilainen (kolekcija Aava), studio Metrica (miza Cross) in Ichiro Iwasaki (tabureji Pix). Danes se Arper osredotoča predvsem na pogodbeni sektor (80 % prodaje) z izdelki, namenjenimi različnim uporabam in tržnim segmentom. Podjetje raste zaradi organizacijske politike, ki jih določa vodstvo in ki neomajno spodbujajo preglednost ter močno in dosledno identiteto blagovne znamke: promet se je povečal s 67 milijonov evrov v letu 2015 na 72 milijonov evrov v letu 2018. Arper na svojem sedežu (v Monastier di Treviso), v hčerinskih podjetjih, podružnicah in razstavnih prostorih v Italiji in tujini zaposluje 260 ljudi.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.