LORD YO

LORD YO

V času, ko so bili »plastični« stoli primerni zgolj za cenene vrtne postavitve, je Philippe Starck oblikoval to legendo iz polipropilena za sodobne interierje in terase. Z njim je pomagal utreti pot sodobnim polimerom v bivalne in poslovne prostore.

Na začetku je bil Lord Yo le polipropilenski ležalnik z aluminijasto strukturo, zdaj pa je ikona. Priznan in razpoznaven kjerkoli in od kogar koli. Philippe Starck je potreboval, da izvede tako nenavaden podvig, zgrajen z mehkimi oblinami in dvignjenim hrbtom, skoraj prestolom, in rahlo pokrčenimi nogami. nato razmišljati o tem, da bi ga včasih pokrili z belo prevleko, ki namesto da bi skrila, razkriva.edinstveno celo v oblikovalskem korpusu Philippa Starcka.

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.