Luizet Sofa

Luizet Sofa

Luizet je modularni sistem sedežnih garnitur, ki spodbuja domišljijo in ustvarjalnost z različnimi možnostmi kombiniranja in značilno geometrijo. Sestavljen je iz obokanega kotnega kosa, osrednjega kvadratnega elementa ter okrogle enote, ki se lahko uporablja kot miza ali puf. Ti osnovni moduli omogočajo številne različne postavitve, podprte z diskretnimi in elegantnimi nogami iz litega aluminija. Poleg tega se lahko trije moduli združijo s cilindričnimi in pravokotnimi blazinami za naslonjalo, kar omogoča razpon od klasičnega troseda do širših in bolj kompleksnih konfiguracij.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.