MALENA

MALENA

Fotelj Malena, oblikovan s strani Jona Gasce, združuje preprostost, udobje in privlačne linije. Vsaka podrobnost, še posebej pogled od zadaj z vzporednimi lesenimi letvami, je premišljeno oblikovana, kar daje fotelju edinstveno osebnost. Zasnovan je kot idealna pregrada v prostoru.

Ogrodje fotelja je iz masivnega lesa in vključuje popolnoma odstranljive prevleke na sedežu in hrbtnem delu za enostavno vzdrževanje. Aluminijaste noge s koleščki spredaj zagotavljajo premičnost, medtem ko je ogrodje vedno izdelano iz masivnega lesa.

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.