MEETINGFRAME

MEETINGFRAME

Meetingframe je vrtljiv, s fiksno sediščno višino 47 cm, izbere se lahko z nihajnim mehanizmom ali brez, doda se mu lahko naslon za roke, kar omogoča prilagajanje posameznim uporabnikom in njihovim željam ter potrebam. Stol je na voljo v širokem spektru barv in materialov.

Meetingframe stol proizvajalca Alias je vrhunski pisarniški stol, ki je zasnovan za udobje in funkcionalnost med sestanki, konferencami in delovnimi skupinami. Sodoben dizajn in kakovostna izdelava zagotavljata trajnost, stabilnost in ergonomsko podporo med sedenjem. S svojim elegantnim videzom in visoko stopnjo udobja je Meetingframe stol idealna izbira za poslovna okolja, ki stremijo k profesionalnosti in estetiki.

 

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.