MEX TABLE

MEX TABLE

Mex je elegantna in sodobna mizica oblikovalca Piera Lissonija za proizvajalca Cassina. Njena prefinjena oblika in vrhunski materiali združujejo funkcionalnost in estetsko privlačnost. Mex je popoln dodatek za vsak prostor, ki izraža minimalističen slog in dodaja prefinjeno eleganco.

 

Mex je čudovita mizica oblikovalca Piera Lissonija za priznanega proizvajalca Cassina. Ta elegantna in sodobna mizica je izjemna kombinacija funkcionalnosti in estetskega izraza.Piero Lissoni je zasnoval Mex Club z namenom, da ponudi edinstveno in vsestransko mizico, ki se prilega različnim prostorom in uporabam. Njegova prefinjena oblika in čiste linije odražajo minimalističen slog, ki je hkrati brezčasen in sodoben. Mizica Mex je izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trdnost, trajnost in estetsko privlačnost. Njena kompaktna velikost in funkcionalni dizajn omogočata enostavno postavitev in prilagajanje v prostoru. Plošča mizice je na voljo v različnih barvah in materialih, kar omogoča prilagajanje individualnim okusom in slogu notranje opreme.Mex je več kot le mizica – je umetniško delo, ki združuje vrhunsko oblikovanje, funkcionalnost in kakovostno izdelavo. Ta mizica bo zagotovo pritegnila pozornost in dodala prefinjeno eleganco vsakemu prostoru, bodisi v domačem okolju ali poslovnem prostoru. Cassina, priznan proizvajalec pohištva, je sinonim za kakovost, inovacije in oblikovalsko odličnost. Mizica Mex Club je le eden izmed številnih izdelkov, ki izražajo njihovo predanost vrhunskemu oblikovanju in udobju. Zanesljivost, estetska privlačnost in brezčasnost so lastnosti, ki so značilne za izdelke Cassina, vključno z mizico Mex.

Brand

Cassina

Cassina, ki sta jo leta 1927 ustanovila Cesare in Umberto Cassina v Medi v Italiji, je v petdesetih letih 20. stoletja začela industrijsko oblikovanje v Italiji, ki temelji na popolnoma inovativnem pristopu, ki je zaznamoval prehod od obrtne proizvodnje k množični proizvodnji. Z miselnostjo, osredotočeno na raziskave in inovacije, Cassina združuje tehnologijo in dolgoletno rokodelsko izdelavo. Prvič so bili vključeni in vzpodbujeni pomembni arhitekti in oblikovalci, da so si zamislili nove dizajne, ki jih je bilo treba preoblikovati v projekte, kar je značilnost, ki še vedno odlikuje podjetje. Danes Cassina še naprej predstavlja nove načine bivanja, ki ustvarjajo najboljše postavitve iz sodobnega oblikovanja. Cassina je specializirana predvsem za ročno izdelavo in proizvodnjo oblazinjenih foteljev in sedežnih garnitur. Vsi izdelki so zdaj označeni z logotipom MedaMade, ki je jamstvo za kakovost in edinstvenost lokalno izdelanih izdelkov. Blagovna znamka Cassina je prejela štiri nagrade Compasso d'Oro za posamezne izdelke, vključno s sedežno garnituro Maralunga - Vica Magistrettija leta 1979 in leta 1991 kot priznanje za "inovativno vlogo podjetja in predhodni mednarodni pristop v italijanskem kulturnem in proizvodnem sektorju". Leta 1964 je znamka Cassina “I Maestri” začela s pridobitvijo ekskluzivnih svetovnih pravic za serijsko proizvodnjo štirih modelov, ki so jih oblikovali Le Corbusier (ki je bil takrat živ), Pierre Jeanneret in Charlotte Perriand. V naslednjih letih je ta zbirka združila nekaj najbolj ikoničnega pohištva največjih arhitektov moderne klasike 20. stoletja (Gerrit T. Rietveld, Charles R. Mackintosh, E. Gunnar Asplund, Frank Lloyd Wright, Charlotte Perriand, Franco Albini, Marco Zanuso) z namenom širjenja njihovih kulturnih vrednot. Te ponovne izdaje so verodostojne in natančne rekonstrukcije, preučene tako, da spoštujejo izvirne modele. Za uresničitev tega Cassina zato tesno sodeluje z avtorjevimi dediči in uradnimi fundacijami. Številni priznani italijanski in mednarodni oblikovalci in arhitekti so sodelovali in še naprej sodelujejo pri zbirki Cassina I Contemporanei, vključno z: Vico Magistretti, Gio Ponti, Mario Bellini, Rodolfo Dordoni, Konstantin Grcic, Jaime Hayon, Piero Lissoni, Gaetano Pesce in Philippe Starck. Leta 2015 je bila španska arhitektka in oblikovalka Patricia Urquiola imenovana za umetniško direktorico Cassine.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.