LACLASSICA

LACLASSICA

Stol LaClassica od proizvajalca STUA je brezčasen element pohištva, ki združuje klasičen dizajn s sodobnimi elementi. Izdelan iz vrhunskih materialov in oblikovan ergonomsko, zagotavlja udobje in podporo med sedenjem. Leseno ogrodje s čistimi linijami in prefinjenimi detajli dodaja estetsko vrednost. Na voljo v različnih barvah in zaključkih, se prilagaja vsakemu notranjemu prostoru. STUA je priznani proizvajalec s poudarkom na inovativnem oblikovanju in kakovosti izdelkov.

 

Stol LaClassica, ki ga ponuja proizvajalec STUA, je izjemen element pohištva, ki združuje klasičen dizajn s sodobnimi elementi. Ta stol odraža brezčasno eleganco in visoko kakovostno izdelavo, kar ga postavlja v ospredje industrije pohištva.

LaClassica se ponaša z izjemno udobnim sedežem, ki je oblikovan ergonomsko, da zagotavlja optimalno podporo in udobje med sedenjem. Izdelan je iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

Stol ima čudovito oblikovano leseno ogrodje, ki ga odlikujejo čiste linije in eleganca. Sestavljen je iz prefinjenih detajlov in ročno izdelanih elementov, kar dodaja estetsko vrednost temu izdelku. LaClassica je na voljo v različnih barvah in zaključkih, kar omogoča prilagajanje vsakemu notranjemu prostoru.

Stol LaClassica je idealen tako za domačo uporabo kot za poslovne prostore, restavracije in hotele. Njegov klasičen dizajn se lepo poda v različne stilistične koncepte in ustvarja vzdušje elegance in sofisticiranosti.

STUA je priznani proizvajalec pohištva, znan po svojem inovativnem oblikovanju in vrhunski kakovosti izdelkov. Stol LaClassica predstavlja eno izmed njihovih najboljših del, ki se uvršča med ikone sodobnega oblikovanja.

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.