Set za nego mikrovlaken – U225

Set za nego mikrovlaken – U225

Microfibre Care Kit je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena čiščenju mikrovlaken in alkantare. Način obdelave mikrovlaken je preprost in zagotavlja hitro ter učinkovito čiščenje brez nevarnosti obleditve in pojava lis. Z rednim čiščenjem mikrovlaken in sprotnim odstranjevanjem madežev poskrbimo za željeno čistočo in visoko stopnjo higiene.

Vsebina

  • 1 kos Microfibre Cleaning Cloth
  • 225 ml Microfibre Cleaner
  • 1 kopalna rokavica, 2 gobi, 1 navodilo za uporabo

Brand

Corium

Corium je slovensko podjetje, ki se ukvarja z distibucijo izdelkov za nego in smo specializirani strokovnjaki za obnovo usnja na področju notranjega oblazinjenega pohištva, drugih izdelkov iz usnja, aviacije in jahting programa. Podjetje z izjemno tradicijo (preko 150 let) nege, proizvodnje in obdelave usnja, ki je bilo ustanovljeno pred več kot 30 leti.Distribuirajo proizvode najvišje kakovosti za nego in vzdrževanje oblazinjenja blagovnih znamk: Leather Master, Textile Master in Wood Master priznanega italijanskega proizvajalca Uniters S.p.A., razvitih in proizvedenih po nemški tehnologiji.Vsi izdelki so varni in okolju prijazni, podprti z vsemi razpoložljivimi EU certifikati, ki pokrivajo to področje.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.