MT1

MT1

MT1 element, oblikovan s strani Rona Arada za Driade, je ikoničen kos pohištva, ki izstopa s svojo inovativno obliko in estetsko privlačnostjo. Izdelan iz visokokakovostnih materialov, MT1 element združuje udobje, funkcionalnost in izjemno obliko. Ta edinstven element bo zagotovo pritegnil pozornost v vsakem prostoru.

 

MT1 element je izjemno izvirno pohištveno delo, ki ga je oblikoval slavni oblikovalec Ron Arad v sodelovanju s prestižnim proizvajalcem Driade. Ta ikoničen element je plod inovativnosti, kreativnosti in edinstvenega oblikovalskega pristopa, ki sta postala prepoznavni značilnosti tako oblikovalca kot tudi blagovne znamke Driade.

MT1 element navdušuje s svojim izrazitim dizajnom in nekonvencionalno obliko, ki jo odlikujejo čiste linije, edinstvene oblike in presenetljive perspektive. Element je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost, vzdržljivost in estetsko dovršenost.

Ron Arad je priznani oblikovalec, ki slovi po svojem izjemnem občutku za inovacije, eksperimentiranje s materiali ter kreativne oblike. MT1 element je rezultat Aradovega izjemnega oblikovalskega genija in neustrašne ustvarjalnosti. Element združuje udobje in funkcionalnost, hkrati pa predstavlja pravo umetnino, ki bo osvetlila vsak prostor.

MT1 element je več kot le del pohištva – je izjava o slogu, osebnosti in edinstvenosti. Zasnovan za tiste, ki se želijo izogniti običajnim oblikovalskim konvencijam in izstopati iz množice, je MT1 element popolna izbira za tiste, ki si želijo svojemu prostoru dodati pridih avantgardnosti in ekskluzivnosti.

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.