NAAN

NAAN

Naan miza podjetja Cassina je eleganten in funkcionalen element pohištva, ki bo polepšal vaš prostor. Njena sodobna oblika in vrhunska izdelava jo postavljata med izjemne izbire za tiste, ki želijo ustvariti estetsko dovršen in funkcionalen prostor.

 

Naan miza podjetja Cassina je izjemno privlačen in funkcionalen kos pohištva, ki se ponaša z eleganco in izjemno izdelavo. Ta moderna miza je oblikovana z mislijo na estetiko, funkcionalnost in kakovost, kar jo postavlja med najboljše izbire za tiste, ki želijo ustvariti izjemno prostorsko izkušnjo.

Naan miza izstopa s svojim minimalističnim in sodobnim dizajnom. Njena tanka, elegantna oblika ustvarja občutek lahkotnosti in prostornosti v prostoru. Izdelana je iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trdnost in vzdržljivost. Površina mize je skrbno obdelana in izpopolnjena, kar daje izjemno estetsko dovršenost.

Miza Naan ni le lepa, ampak tudi izjemno funkcionalna. Njena prostorna površina omogoča udobno postavitev jedi, knjig, revij ali dekorativnih elementov. Z njeno prilagodljivostjo v velikosti in obliki je Naan miza primerna za različne prostore – od jedilnice do pisarne ali dnevnega prostora.

Podjetje Cassina je znano po svoji predanosti vrhunski izdelavi in natančnosti detajlov. Naan miza ni izjema. Vsak detajl je skrbno oblikovan in izdelan, kar zagotavlja izjemno kakovost in estetski videz. Cassina je sinonim za brezkompromisno oblikovanje in izdelavo, kar se odraža tudi v mizi Naan.

Naan miza je popolna izbira za tiste, ki si želijo elegantnega in funkcionalnega kosa pohištva. Njen prefinjen dizajn, vrhunska izdelava in funkcionalnost jo postavljajo med vrhunske izbire za ustvarjanje prostora, ki izžareva stil in udobje.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Cassina

Cassina, ki sta jo leta 1927 ustanovila Cesare in Umberto Cassina v Medi v Italiji, je v petdesetih letih 20. stoletja začela industrijsko oblikovanje v Italiji, ki temelji na popolnoma inovativnem pristopu, ki je zaznamoval prehod od obrtne proizvodnje k množični proizvodnji. Z miselnostjo, osredotočeno na raziskave in inovacije, Cassina združuje tehnologijo in dolgoletno rokodelsko izdelavo. Prvič so bili vključeni in vzpodbujeni pomembni arhitekti in oblikovalci, da so si zamislili nove dizajne, ki jih je bilo treba preoblikovati v projekte, kar je značilnost, ki še vedno odlikuje podjetje. Danes Cassina še naprej predstavlja nove načine bivanja, ki ustvarjajo najboljše postavitve iz sodobnega oblikovanja. Cassina je specializirana predvsem za ročno izdelavo in proizvodnjo oblazinjenih foteljev in sedežnih garnitur. Vsi izdelki so zdaj označeni z logotipom MedaMade, ki je jamstvo za kakovost in edinstvenost lokalno izdelanih izdelkov. Blagovna znamka Cassina je prejela štiri nagrade Compasso d'Oro za posamezne izdelke, vključno s sedežno garnituro Maralunga - Vica Magistrettija leta 1979 in leta 1991 kot priznanje za "inovativno vlogo podjetja in predhodni mednarodni pristop v italijanskem kulturnem in proizvodnem sektorju". Leta 1964 je znamka Cassina “I Maestri” začela s pridobitvijo ekskluzivnih svetovnih pravic za serijsko proizvodnjo štirih modelov, ki so jih oblikovali Le Corbusier (ki je bil takrat živ), Pierre Jeanneret in Charlotte Perriand. V naslednjih letih je ta zbirka združila nekaj najbolj ikoničnega pohištva največjih arhitektov moderne klasike 20. stoletja (Gerrit T. Rietveld, Charles R. Mackintosh, E. Gunnar Asplund, Frank Lloyd Wright, Charlotte Perriand, Franco Albini, Marco Zanuso) z namenom širjenja njihovih kulturnih vrednot. Te ponovne izdaje so verodostojne in natančne rekonstrukcije, preučene tako, da spoštujejo izvirne modele. Za uresničitev tega Cassina zato tesno sodeluje z avtorjevimi dediči in uradnimi fundacijami. Številni priznani italijanski in mednarodni oblikovalci in arhitekti so sodelovali in še naprej sodelujejo pri zbirki Cassina I Contemporanei, vključno z: Vico Magistretti, Gio Ponti, Mario Bellini, Rodolfo Dordoni, Konstantin Grcic, Jaime Hayon, Piero Lissoni, Gaetano Pesce in Philippe Starck. Leta 2015 je bila španska arhitektka in oblikovalka Patricia Urquiola imenovana za umetniško direktorico Cassine.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.