NEMO

NEMO

Fascinanten počivalnik oblikovalca Fabia Novembre, NEMO, je zažarel v Milanu z novo barvno lestvico. Sedaj je dobavljiv, poleg bele črne in rdeče, tudi v modri, vijola, oranžni ali rumeni barvi v lakirani izvedbi, hkrati na voljo s tremi kovinskimi barvami. Za notranjo uporabo je fiksen ali na  vrtljivem podstavku, na prostem lahko samo nevrtljiv.

Fabio Novembre uporablja oblikovanje pohištva za pripovedovanje intenzivnih in fascinantnih zgodb, v katerih je protagonist pogosto človeška figura. Ta človeška figura je sposobna postati abstraktna in univerzalna, sposobna predlagati mitsko lepoto, kot se je zgodila v grški umetnosti. Tako je Nemo, obraz s klasičnimi potezami, izdolben, da ustvari bivalni prostor. Rezultat je vzglavnik, ki ga je treba živeti od znotraj. Kot maska ​​hkrati skriva in razkriva svojega prebivalca..

Fabio Novembre (1966) je diplomiral iz arhitekture v Milanu. Oblikovanje pohištva pogosto uporablja, da pripoveduje zgodbe, katerih igralci so često človeške figure. Nemo – človeška figura, je lahko abstraktna ali univerzalna ali pa celo mistična lepota grške umetnosti. Na eni strani ima klasičen izraz obraza, na drugi pa prostor, ki sedečega zakriva ali razkriva.

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.