NORMA STOOL

NORMA STOOL

Norma Stool je eleganten in sodoben stol, ki ga je oblikoval proizvajalec pohištva Arper. Izdelan iz visokokakovostnih materialov, ta vsestranski stol združuje čiste linije, minimalistični dizajn in udobnost. Idealen je za različne prostore, od dnevnih sob do pisarn. Norma Stool bo s svojo preprosto eleganco in udobjem zagotovo izstopal v vašem prostoru.

Norma Stool je izjemno eleganten in sodoben pripomoček za sedenje. Stol je prepoznaven po svoji prefinjeni estetiki, ki združuje čiste linije, minimalistični dizajn in funkcionalnost. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trdnost, vzdržljivost in udobje.

Stol Norma je izredno vsestranski, saj se odlično prilagaja različnim prostorom in okoljem. Njegov preprost in sodoben videz ga naredi idealnega za sodobne dnevne sobe, jedilnice, pisarne ali celo komercialne prostore. Na voljo je v različnih barvah in končnih obdelavah, kar omogoča prilagoditev stilu in vzdušju prostora.

Norma Stool je oblikovan s poudarkom na udobju in ergonomiji. Opremljen je s trpežnim sedežem, ki nudi optimalno podporo hrbtu in udobno sedenje. Njegova enostavna zasnova omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje.

Stol Norma je tako praktičen kot tudi estetsko privlačen element pohištva, ki bo zagotovo pritegnil pozornost vsakega obiskovalca. S svojo sodobno eleganco in brezčasno privlačnostjo bo Norma Stool postal nepogrešljiv dodatek v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

ARPER

Pri Arperju izdelujejo stole, mize in pohištvo za skupnost, službo in dom. Motivirajo jih odnosi: med izdelki in prostori, prostori in ljudmi, ljudmi in njihovimi mrežami. Vse – mehko, bistveno oblikovno občutljivost, neposredne in prilagojene storitve, organizacijske in korporativne politike, globalno identiteto blagovne znamke – oblikujejo v smislu človeških vrednot. So hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 1989 — družinsko podjetje, ki ga vodi celovit pristop, osredotočen na človeka. Iz podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo pohištva, so prerasli v mednarodno oblikovalsko prisotnost, s čimer so močno povečali prodajo in družini Arper dodali na stotine novih zaposlenih. NJIHOV PRISTOP K OBLIKOVANJU — Vsak del procesa razvoja izdelka — od načrtovanja do proizvodnje do dolgoročnega vpliva — je skrbno pretehtan, pri čemer združuje funkcijo, estetiko in podrobnosti v elegantni ločljivosti. EDINSTVENA SENZIBILNOST — Njihov oblikovalski etos temelji na vsestranskosti bistvenih oblik. Sčasoma se je pristop razvil okoli šestih temeljnih konceptov. Ravnovesje, družina, intuicija, svetloba, barva, igra. Med oblikovalci, ki so oblikovali Arperjeve najuspešnejše izdelke, so Jean-Marie Massaud (sofa Steeve, predstavljen na sejmu Salone del Mobile 2015, ter vodstveni in salonski stol Aston), James Irvine (stol Juno), Simon Pengelly (miza Nuur, ki je leta 2011 prejela nagrado Compasso d'Oro), Antti Kotilainen (kolekcija Aava), studio Metrica (miza Cross) in Ichiro Iwasaki (tabureji Pix). Danes se Arper osredotoča predvsem na pogodbeni sektor (80 % prodaje) z izdelki, namenjenimi različnim uporabam in tržnim segmentom. Podjetje raste zaradi organizacijske politike, ki jih določa vodstvo in ki neomajno spodbujajo preglednost ter močno in dosledno identiteto blagovne znamke: promet se je povečal s 67 milijonov evrov v letu 2015 na 72 milijonov evrov v letu 2018. Arper na svojem sedežu (v Monastier di Treviso), v hčerinskih podjetjih, podružnicah in razstavnih prostorih v Italiji in tujini zaposluje 260 ljudi.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.