Noue Sofa

Noue Sofa

Posebnost sedežne garniture Noué je pletenina, ki elegantno oplaja ogrodje sedežne garniture in naslonjala za roke. Ta pletenina ne le zagotavlja izjemno udobje, temveč tudi dodaja sofisticiran videz, ki je prepoznaven iz vsakega zornega kota, poleg tega pa ponuja visoko zmogljivost za uporabo na prostem. Moduli za počivalnik Noué in steklena klub mizica nudijo obilico prilagodljivosti in modularnosti. Odkrijte razkošje na prostem s Nouéjem, kjer se sodoben dizajn združuje z modo.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.