NUBE

NUBE

Zasnova fotelja Nube izhaja iz kombinacije ploščate ortodoksnosti sodobnih prostorov z oblinami človeškega telesa. Medtem ko so zunanje linije fotelja Nube sestavljene iz ravnih vzporednih površin, je prostor, kjer lahko sedimo, ukrivljen in prijeten, kot gnezdo. Volumen oblazinjenega fotelja je nato razmejen s treznimi ravnimi zunanjimi linijami, obogatenimi z gracioznostjo notranjih krivulj. Ta učinek je povečan z uporabo dveh barv pri oblazinjenju fotelja, ena barva za ravne površine in druga barva za ukrivljene površine. Okvir fotelja je lahek, minimalen in nadaljuje zunanje oblike, pri čemer ostaja skoraj neviden. Okvir je iz masivnega jekla, kromiran ali črn.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.