NUUR

NUUR

Nuur je inovativen mizni sistem proizvajalca Arper, ki združuje estetiko, prilagodljivost in funkcionalnost. Njegova minimalistična oblika, čiste linije in različne možnosti konfiguracije omogočajo, da se Nuur prilagodi različnim prostorom in potrebam. Izberite dolžino, materiale in barve, ki najbolje ustrezajo vašemu okolju, in ustvarite popolno mizno površino za delo ali druženje.

 

Nuur je izjemen in funkcionalen mizni sistem, ki ga je oblikoval priznani proizvajalec pohištva Arper. Ta inovativen dizajn združuje estetiko, fleksibilnost in praktičnost v enem. Nuur je zasnovan z mislijo na različne potrebe uporabnikov, saj omogoča ustvarjanje različnih konfiguracij in prilagoditev glede na prostor.

Mizni sistem Nuur se odlikuje po svoji prefinjeni in minimalistični obliki. Poudarek je na čistih linijah, ravno pravšnji debelini plošče in elegantnih podnožjih. Ta preprostost omogoča, da se Nuur harmonično vključi v različne okolice, bodisi v pisarnah, jedilnicah ali konferenčnih prostorih.

Poleg svojega privlačnega izgleda pa Nuur prinaša tudi praktičnost in prilagodljivost. Sistem omogoča povezovanje več miznih elementov za oblikovanje večjih površin, kar je idealno za skupinsko delo ali druženje. Prav tako lahko prilagajate dolžino mize, dodajate podaljške ali pa izbirate med različnimi vrstami materialov in barv, da ustvarite popoln videz, ki se ujema z vašim prostorom.

Nuur je izdelek, ki združuje funkcionalnost, estetiko in prilagodljivost, kar ga naredi idealno izbiro za različne vrste prostorov in potreb uporabnikov.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

ARPER

Pri Arperju izdelujejo stole, mize in pohištvo za skupnost, službo in dom. Motivirajo jih odnosi: med izdelki in prostori, prostori in ljudmi, ljudmi in njihovimi mrežami. Vse – mehko, bistveno oblikovno občutljivost, neposredne in prilagojene storitve, organizacijske in korporativne politike, globalno identiteto blagovne znamke – oblikujejo v smislu človeških vrednot. So hitro rastoče podjetje, ustanovljeno leta 1989 — družinsko podjetje, ki ga vodi celovit pristop, osredotočen na človeka. Iz podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo pohištva, so prerasli v mednarodno oblikovalsko prisotnost, s čimer so močno povečali prodajo in družini Arper dodali na stotine novih zaposlenih. NJIHOV PRISTOP K OBLIKOVANJU — Vsak del procesa razvoja izdelka — od načrtovanja do proizvodnje do dolgoročnega vpliva — je skrbno pretehtan, pri čemer združuje funkcijo, estetiko in podrobnosti v elegantni ločljivosti. EDINSTVENA SENZIBILNOST — Njihov oblikovalski etos temelji na vsestranskosti bistvenih oblik. Sčasoma se je pristop razvil okoli šestih temeljnih konceptov. Ravnovesje, družina, intuicija, svetloba, barva, igra. Med oblikovalci, ki so oblikovali Arperjeve najuspešnejše izdelke, so Jean-Marie Massaud (sofa Steeve, predstavljen na sejmu Salone del Mobile 2015, ter vodstveni in salonski stol Aston), James Irvine (stol Juno), Simon Pengelly (miza Nuur, ki je leta 2011 prejela nagrado Compasso d'Oro), Antti Kotilainen (kolekcija Aava), studio Metrica (miza Cross) in Ichiro Iwasaki (tabureji Pix). Danes se Arper osredotoča predvsem na pogodbeni sektor (80 % prodaje) z izdelki, namenjenimi različnim uporabam in tržnim segmentom. Podjetje raste zaradi organizacijske politike, ki jih določa vodstvo in ki neomajno spodbujajo preglednost ter močno in dosledno identiteto blagovne znamke: promet se je povečal s 67 milijonov evrov v letu 2015 na 72 milijonov evrov v letu 2018. Arper na svojem sedežu (v Monastier di Treviso), v hčerinskih podjetjih, podružnicah in razstavnih prostorih v Italiji in tujini zaposluje 260 ljudi.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.