NUVOLA ROSSA

NUVOLA ROSSA

Nuvola Rossa regal, oblikovan s strani Magistrettija za Cassino, je izjemen element pohištva, ki združuje estetiko sodobnega dizajna, funkcionalnost in vrhunsko izdelavo. Ta eleganten regal s čistimi linijami in prostornimi policami omogoča organizirano shranjevanje predmetov ter prinaša pridih prestiža v vsak prostor. Njegova kakovostna izdelava in prefinjen dizajn ga postavljata med vrhunske izdelke na področju pohištva.

 

Nuvola Rossa regal, oblikovan s strani Magistrettija za Cassino, je izjemno privlačen in funkcionalen kos pohištva, ki izraža estetiko sodobnega dizajna in visoko kakovostno izdelavo.

Ta regal je edinstvena mešanica minimalizma in elegancje, ki jo je zasnoval Magistretti, priznan oblikovalec s prefinjenim občutkom za estetiko in funkcionalnost. Nuvola Rossa regal se ponaša s čistimi linijami, ravnimi površinami in premišljeno postavljenimi policami, ki omogočajo enostavno organizacijo in shranjevanje različnih predmetov.

Materiali, uporabljeni pri izdelavi tega regala, so izjemno kakovostni in trajni, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka. Skrbno izbrani les, kovinski detajli in izdelava po najvišjih standardih dajejo regalu Nuvola Rossa prefinjen videz in občutek prestiža.

Poleg svojega estetskega vpliva je Nuvola Rossa regal tudi izjemno funkcionalen kos pohištva. Številne police in prostori za shranjevanje omogočajo urejeno organizacijo knjig, okraskov, dokumentov ali drugih predmetov. Regal je oblikovan tako, da se popolnoma prilagaja potrebam uporabnika, saj je mogoče prilagoditi število in višino polic ter prilagoditi postavitev glede na prostor, v katerem se nahaja.

Nuvola Rossa regal je sinonim za kakovost, slog in funkcionalnost. S svojim izjemnim dizajnom in vrhunsko izdelavo bo ta regal zagotovo izstopal v vsakem prostoru, bodisi doma, v pisarni ali v javnih prostorih. Magistrettijev oblikovalski genij in Cassinina predanost vrhunskemu pohištvu sta ustvarila regal, ki navdušuje tako ljubitelje oblikovanja kot tudi tiste, ki cenijo estetsko dovršenost in praktičnost.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Cassina

Cassina, ki sta jo leta 1927 ustanovila Cesare in Umberto Cassina v Medi v Italiji, je v petdesetih letih 20. stoletja začela industrijsko oblikovanje v Italiji, ki temelji na popolnoma inovativnem pristopu, ki je zaznamoval prehod od obrtne proizvodnje k množični proizvodnji. Z miselnostjo, osredotočeno na raziskave in inovacije, Cassina združuje tehnologijo in dolgoletno rokodelsko izdelavo. Prvič so bili vključeni in vzpodbujeni pomembni arhitekti in oblikovalci, da so si zamislili nove dizajne, ki jih je bilo treba preoblikovati v projekte, kar je značilnost, ki še vedno odlikuje podjetje. Danes Cassina še naprej predstavlja nove načine bivanja, ki ustvarjajo najboljše postavitve iz sodobnega oblikovanja. Cassina je specializirana predvsem za ročno izdelavo in proizvodnjo oblazinjenih foteljev in sedežnih garnitur. Vsi izdelki so zdaj označeni z logotipom MedaMade, ki je jamstvo za kakovost in edinstvenost lokalno izdelanih izdelkov. Blagovna znamka Cassina je prejela štiri nagrade Compasso d'Oro za posamezne izdelke, vključno s sedežno garnituro Maralunga - Vica Magistrettija leta 1979 in leta 1991 kot priznanje za "inovativno vlogo podjetja in predhodni mednarodni pristop v italijanskem kulturnem in proizvodnem sektorju". Leta 1964 je znamka Cassina “I Maestri” začela s pridobitvijo ekskluzivnih svetovnih pravic za serijsko proizvodnjo štirih modelov, ki so jih oblikovali Le Corbusier (ki je bil takrat živ), Pierre Jeanneret in Charlotte Perriand. V naslednjih letih je ta zbirka združila nekaj najbolj ikoničnega pohištva največjih arhitektov moderne klasike 20. stoletja (Gerrit T. Rietveld, Charles R. Mackintosh, E. Gunnar Asplund, Frank Lloyd Wright, Charlotte Perriand, Franco Albini, Marco Zanuso) z namenom širjenja njihovih kulturnih vrednot. Te ponovne izdaje so verodostojne in natančne rekonstrukcije, preučene tako, da spoštujejo izvirne modele. Za uresničitev tega Cassina zato tesno sodeluje z avtorjevimi dediči in uradnimi fundacijami. Številni priznani italijanski in mednarodni oblikovalci in arhitekti so sodelovali in še naprej sodelujejo pri zbirki Cassina I Contemporanei, vključno z: Vico Magistretti, Gio Ponti, Mario Bellini, Rodolfo Dordoni, Konstantin Grcic, Jaime Hayon, Piero Lissoni, Gaetano Pesce in Philippe Starck. Leta 2015 je bila španska arhitektka in oblikovalka Patricia Urquiola imenovana za umetniško direktorico Cassine.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.