Oirigami

Oirigami

Te police so poimenovane po umetnosti origamija, starodavni umetnosti zlaganja papirja. Kaj pa, če bi jim nadeli še bolj primeren naslov? Z njihovimi zloženimi nosilci ponujajo vizualno impresivno rešitev za shranjevanje, obenem pa prinašajo pridih poezije in gracioznosti v vaš dom. Enostavna polica, prekrita s črnim lakom ali naravnim orehovim zaključkom, je izdelana iz kosa lesa, ki se zdi, da lebdi v zraku, vendar je trdno pritrjen na steno s premišljenim sistemom pritrditve. Dva identična elementa, izdelana iz pločevine, sta zložena v trikotne oblike, ki dodajo sodoben pridih k estetiki.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.