PAVO REAL

PAVO REAL

Zaradi fascinacije nad temi velikimi naslanjači iz ratana in trstike, ki so tako razširjeni v jugovzhodni Aziji, Patricia Urquiola naredi prefinjeno recenzentsko operacijo. Volumni se razširijo, kitke se podvojijo, vzorci se pojavijo nepričakovano in graciozno razdrobljeni z zapeljivo taktilnostjo naravnih materialov.

Patricia Urquiola (1961) je opravila študij arhitekture na Faculdad de Arquitectura v Madridu in nadaljevala študij na Politecnico di Milano ter diplomirala pri Achillu Castiglioniu leta 1989. V skladu s trendi je Patricia Urquiola pleten fotelj Pavo  Real fascinantno povečala. S podvojenim pletenjem je ustvarila čudovito skulpturo, ki v izvedbi iz naravnega materiala tudi v interierju pričara popolnost naravnega okolja.

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.