PIL SIDE TABLE

PIL SIDE TABLE

Serija miz Pli, oblikovana s strani francoske oblikovalke Victorije Wilmotte, prinaša v bivalna okolja predmete z nenavadno kristalno eleganco in osupljivo geometrijo. Zavoji in gube, po katerih je Pli dobil ime, skoraj naredijo, da je osnova iz nerjavečega jekla videti kot prevelik, fino poliran dragi kamen. Ovalne oblike podnožja in mizne plošče ustvarjajo privlačen kontrast s ploskvami podnožja, ki ustvarjajo fascinantno igro s svetlobnim trenjem in barvnimi odsevi v prostoru. Stranska mizica Pli je idealen spremljevalec za zofe, stole ali postelje. Njena steklena plošča je na dnu v celoti lakirana in se ujema z ustrezno barvo podnožja. S svojimi dragocenimi materiali in močnimi barvami mize Pli spominjajo na eleganco preteklih desetletij, a kljub temu imajo sodoben dizajn 21. stoletja.

Brand

ClassiCon

Classiconov izrek je, da je dobro pohištvo kot dober prijatelj: nekaj, kar imamo radi ob sebi in nas spremlja skozi življenje, kamorkoli nas to popelje. Takšno pohištvo izdelujejo že od leta 1990. Takrat je ClassiCon nastal iz tradicionalnega Vereinigte Werkstätten v Münchnu. Licence za oblikovanje slavnih oblikovalcev klasičnega modernizma, vključno z Eileen Gray, Eckart Muthesius in Otto Blümel, so tvorile temelj današnje kolekcije. Kmalu je sledilo pohištvo sodobnih oblikovalcev, kot so Sebastian Herkner, Neri & Hu, Konstantin Grcic in Jader Almeida. ClassiCon je že od samega začetka namenoma ustvaril povezovalno razmerje med klasiko in sodobnim dizajnom. Lastnik Oliver Holy je s svojo strastjo do oblikovanja, arhitekture in umetnosti že skoraj 20 let trajno vplival na družinsko podjetje. Od sredine leta 2020 skupaj z izvršno direktorico Larisso Sarjeant skupaj upravljata ClassiCon.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.