Playtime Rug

Playtime Rug

Kolekcija preprog Playtime Emme Boomkamp črpa navdih iz otroštva, kjer je igrišče prvo mesto, kjer se spoznavamo z medsebojnim delovanjem, deljenjem in tekmovanjem. Vzorci, ki spominjajo na poskočne igralne plošče ali labirinte, so prepleteni z navihanostjo ali resnostjo. Preproge so na voljo v različnih izvedbah, vključno s taftanimi, potiskanimi in ročno tkanimi tkaninami. Ročno tkanje poteka v Teotitlán de Valle, Oaxaca, Mehika, pri čemer se uporablja lokalna mehiška volna. Zaradi ročnega barvanja lahko pride do manjših barvnih razlik med serijami.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.