PONTO

PONTO

Ponto, kar v esperantu pomeni most, predstavlja “ekskluzivnost in preprostost,” kjer vsaka podrobnost odraža inovativnost in kakovost, značilni za oblikovalce in Lammhults. Ponto je miza, ki združuje sodobno tehnologijo s trdno izdelavo. Noge Ponta so narejene iz skrbno izbranega masivnega lesa, ki je rezkan tako, da se popolnoma prilega aluminijastim profilom, ki podpirajo celotno mizo. Na Pontu ni ničesar odvečnega; pri največji dolžini 558 cm potrebuje le štiri noge in mizne površine. Celota je dosežena z minimalizmom, ki je izjemen v svoji preprostosti. Montaža je hitra in enostavna, saj noge preprosto namestite na aluminijasti profil v želeni položaj.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.