Pyrite Bookshelf

Pyrite Bookshelf

Dizajn knjižne police Pyrite je navdihnjen z umetninami optičnih iluzij, ki presenečajo s svojo nepričakovano porazdelitvijo med praznimi in polnimi prostori ter strukturo, ki ustvarja vtis zamenjave med vodoravnim in navpičnim. Tanke linije okvirja si prizadevajo za nevidnost, medtem ko so debelejše pregrade v nenavadni kombinaciji debelin. Raznolike velikosti in oblike razdelkov dodajajo občutek gibanja, medtem ko se predali iz usnja ali lesa lahko dodajo za večjo funkcionalnost. Pyrite se lahko uporablja kot samostojen modul z dvema policama ali pa se kombinira z drugimi horizontalno za večji sistem knjižnih polic, ali pa se ponovi navpično, da pokrije celotno dolžino sten.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.