Real Wall Clock

Real Wall Clock

Stenska ura je zasnovana kot izraz minimalizma. Gre za tehnični podvig, izdelan iz 18 mm debele aluminijaste pločevine, ki je na voljo v dveh umirjenih barvah: črni in šampanjcu. Ta ura je poklon sodobni estetiki in industrijskemu procesu, ki se uporablja za njeno izdelavo. Z dizajnom neoznačene kovinske številčnice ne potrebuje nobenih dodatnih elementov, da bi poudaril svoj prispevek na steni, ne da bi se bahačno izpostavljal. Pusti le svoj časovni obris, ki sega onkraj časa.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.