ROLY POLY

ROLY POLY

Ta fotelj z opirali za roke iz polietilena je izdelan s postopkom rotacijskega vlivanja in je primeren za uporabo tako na prostem, kot tudi v zaprtih prostorih. Na voljo je z oblazinjenjem za sedež in hrbet, izdelanim iz poliestrske vlaknine ter s tkaninsko prevleko, ki je na voljo v neodstranljivi izvedbi.

Zbirka Roly Poly sestoji iz fotelja in sofe in predstavlja popolno združitev konceptov pohištva ter v celoti odraža filozofijo podjetja Driade.

Njegova značilnost je zaobljena oblika sedeža katero dopolnjuje štiri nožno cilindrično podnožje, njegov nežen linearen dizajn ustvarja pomirjajoč in masiven videz. Roly poly je izdelan iz rotacijsko ulitega polietilena in je obogaten z mehkimi oblazinjenjem, ki se popolnoma prilega njegovi ukrivljeni obliki za udobno sedenje. Fotelj in sofa sta na voljo v različnih barvah, ki bodo brez težav dopolnjevale katerikoli interier ali zunanje okolje. Dizajn Faye Toogood.

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.