S 1520 obešalnik

S 1520 obešalnik

S 1520 obešalnik je visokokakovosten obešalnik, namenjen organizaciji in shranjevanju oblačil v omari. Izdelan je iz trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo podporo oblačilom. S 1520 obešalnik ima klasično obliko s kljukico na vrhu, ki omogoča enostavno obešanje na palico v omari. Obešalnik je širok in močan, kar omogoča podporo tudi težjim oblačilom, kot so plašči ali jakne. S 1520 obešalnik je funkcionalen, praktičen in estetsko dovršen dodatek za vašo garderobo.

S 1520 obešalnik je izjemno kakovosten obešalnik, zasnovan za organizacijo in shranjevanje oblačil v vaši predsobi. Izdelan je iz vrhunskega materiala, ki zagotavlja trpežnost, vzdržljivost in zanesljivo podporo vašim oblačilom skozi dolgo časovno obdobje.

S 1520 obešalnik je širok in močan, zato je primeren za različne vrste oblačil, vključno z jaknami, plašči, suknjiči, oblekami, srajcami in hlačami. Ne glede na to, ali gre za lažja ali težja oblačila, vam ta obešalnik zagotavlja stabilno podporo brez tveganja za zvijanje, upogibanje ali zdrs oblačil.

Poleg svoje funkcionalnosti je S 1520 obešalnik tudi estetsko dovršen dodatek za vašo garderobo. Njegov eleganten in sodoben videz bo dodal pridih elegance in urejenosti vaši omari. Obešalnik je na voljo v različnih barvah in finiših, zato se lahko prilagodi vašemu osebnemu okusu in slogu. S svojim premišljenim dizajnom S 1520 obešalnik združuje funkcionalnost, trajnost in estetiko v enem izdelku.

Ne glede na to, ali želite organizirati svojo vsakodnevno garderobo ali pa ohraniti posebna oblačila v brezhibnem stanju, vam S 1520 obešalnik zagotavlja praktično in zanesljivo rešitev.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Thonet

Leta 1819 ustanovljeno podjetje ima v prihodnost usmerjeno oblikovanje pohištva. Zaposleni v njihovem proizvodnem obratu imajo visoko raven strokovnega znanja, ki so ga pridobili skozi dolgoletno zgodovino podjetja in ga nenehno optimizirajo in širijo. Danes, tako kot v preteklosti, ustvarjajo inovativne izdelke, zasnovane za vzdržljivost: odlikujeta jih najvišja kakovost in brezčasen formalni jezik. Za vsakim izdelkom Thoneta stoji dobro zasnovan koncept in več proizvodnih korakov – od obdelave lesa ali jeklenih cevi do barvanja in oblazinjenja. Vsak element pohištva ima svojo zgodovino že preden zapusti njihovo tovarno. V čem je Thonet še posebej dober? Oblikovanje popolnega prostora za komunikacijo. Ne glede na to, ali gre za dolg večer ali hiter klepet, spontan ali dolgo načrtovan, za jedilno mizo, v hotelu ali na sestanku: pohištvo Thonet je mogoče najti povsod, kjer se ljudje srečajo, kjer izmenjujejo ideje, si vzamejo hiter odmor ali delajo mobilno – doma, v čakalnicah in salonih, v pisarnah ali v kavarni. Citat: ''Pohištvo za dom in pogodbene segmente izdelujemo že dve stoletji: v naši tovarni v Frankenbergu s strastjo do materialov in izjemno natančnostjo izdelujemo oblikovalske ikone upognjenega lesa in jeklenih cevi ter sodobno pohištvo priznanih oblikovalcev. Kombinacija najsodobnejših proizvodnih tehnologij in tradicionalne izdelave uvršča Thonet med najuspešnejša pohištvena podjetja na svetu.'Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.