SAEN

SAEN

Miza Saen, podjetja Alias, je sodoben element pohištva, ki združuje minimalističen dizajn in funkcionalnost. Izdelana iz visokokakovostnih materialov: baza v poliuratanu z balastom, mizna plošča v lakiranem MDF za notranjo uporabo ali v keramiki za zunanjo uporabo. Ta elegantna miza ponuja čisto in preprosto estetiko, ki se prilagaja različnim prostorom. Izbirate lahko med jedilno ali klubsko mizo za notranje prostore, zunanjo mizo ali klubsko mizico. Dobavljiva je v več različnih dimenzijah in barvnih variantah.

Miza Saen ima privlačen minimalističen dizajn, ki se odlikuje po čistih linijah in preprostosti oblike. Njen sodoben videz je prilagodljiv in se lahko brez težav prilagodi različnim notranjim prostorom. Njen enostaven, a stilsko dovršen videz jo naredi vsestransko in primerno za različne okolice, kot so domovi, pisarne ali javni prostori.

Miza Saen je izdelana iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja trdnost in stabilnost. Njena elegantna baza ustvarja občutek lahkotnosti, medtem ko zagotavlja močno konstrukcijo.

Miza Saen je namenjena uporabnikom, ki cenijo čist in minimalističen dizajn ter želijo visoko kakovostno in funkcionalno pohištvo. Ne glede na to, ali jo uporabljate kot jedilno mizo ali kot elegantno klubsko mizico v dnevni sobi, bo miza Sean zagotovo dodala estetski element in praktično vrednost vašemu prostoru.

Miza Saen podjetja Alias je odličen primer oblikovalskega znanja in inovacij, ki izraža harmonijo med estetiko, funkcionalnostjo in kakovostjo. S svojim sodobnim videzom in premišljenimi detajli je miza Saen lahko osrednji element pohištva, ki bo prispeval k estetskemu in praktičnemu izboljšanju vašega prostora.

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.