Sahara

Sahara

Dizajn sofe navdihuje prefinjeno notranjost šotora puščavskega nomada, ki se odpre proti bleščečemu nebu. Usnje, blago in les se zlijejo v topli harmoniji materialov. Sedežne in hrbtne blazine so postavljene kot samostojni elementi, sproščeno položeni na trdni ploščadi. Elegantno podnožje se razteza na eno stran, ustvarjajoč praktično stransko mizico, ki se lahko pohvali z raznolikimi prefinjenimi zaključki, od sijočega marmorja do hladnega teraca. Ploščad in sedež sta povezana s subtilnim navpičnim elementom z zaobljenimi robovi, ki odražajo tradicionalne krivulje šotorov khaima saharskih nomadov. Sofa Sahara je na voljo v različnih konfiguracijah, vključno s tremi sedeži, štirimi sedeži, dnevnim ležiščem itd., zasnovana pa je z mislijo na gostoljubnost.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.