SAPPORO

SAPPORO

Police Sapporo, oblikovane s strani Jesusa Gasce, so prefinjen in vsestranski sistem shranjevanja. Vsako enoto je mogoče zložiti, pri čemer ima vsaka polica možnost drsnih vrat.

Sapporo je lahko samostojna enota ali zložena do šest polic visoko. Enote lahko stojijo na beli jekleni podlagi ali pa so opremljene z belimi kolesi, pri čemer je višina zloženih enot z kolesi omejena na 2.

Vsaka polica vključuje sistem vodenja za drsna vrata, ki omogoča odprt ali zaprt videz. Za Sapporo je na voljo širok izbor drsnih vrat, vključno s prozornim ali matiranim kaljenim steklom ter različnimi furniranimi lesnimi zaključki. Vrata je mogoče enostavno dodati ali odstraniti brez spreminjanja strukture.

Police Sapporo so vedno prevlečene z belim lakom, kar spominja na sneg v Sapporu na Japonskem, in so na voljo v standardni širini 120 cm.

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.