Sassi Chair

Sassi Chair

Sassi, poimenovan po italijanski besedi za kamenčke, je oblikovan po navdihu zaobljenih kamnov. Naslonjala in naslonjala za roke se zdi, da prosto lebdijo in se komaj dotikajo, podobno kot gladko polirani kamni. Ta občutek je kot pri kamenčkih, ki so skrbno zloženi v stolp ali postavljeni v suhem zidu, kjer se prepletajoče skale ohranjajo strukturo. Atelier Oï, ki črpa iz italijanske obrtniške tradicije, je uporabil podobno prizadevanje za ravnotežje in harmonijo pri oblikovanju Sassi-ja. Ta klubski stol se ponaša z elegantno brezčasno estetiko in trpežno kakovostjo, ki vas popelje v svežo oazo udobja.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.