SATELLITE

SATELLITE

Satellite je dekorativen sistem akustičnih panelov za stene, zasnovan za zmanjševanje hrupa. Paneli imajo organske oblike, podobne mizam Eclipse, in so na voljo v štirih različnih velikostih ter oblikah. Pritrjeni so na steno na dveh različnih globinah, kar omogoča ustvarjanje različnih plastičnih učinkov. Narejeni so iz zvočno izolativne pene, obložene s leseno ploščo in prevlečene s tkaninami iz STUA kolekcije. Satelitski paneli pomagajo absorbirati zvoke in zmanjšati hrup v prostoru, pri čemer notranjim oblikovalcem omogočajo ustvarjanje različnih konfiguracij. Na voljo je tudi širok izbor materialov in barv.

Brand

Stua

Podjetje deluje od 1983. Jesús Gasca je ustanovitelj in glavni oblikovalec STUA. Proizvajalec dizajnerskega pohištva iz Španije, ki ponuja sodobno kolekcijo, ki temelji na stolih, mizah, taburejih, pohištvu za shranjevanje, salonih in zunanjem pohištvu. Kolekcija STUA je primerna za stanovanjsko ali komercialno uporabo.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.