Set za nego lesenega vrtnega pohištva

Set za nego lesenega vrtnega pohištva

Seti vsebujejo vse potrebne izdelke za čiščenje, vzdrževanje in zaščito lesenega vrtnega pohištva, z odprto – nelakirano površino strukture lesa (stolov, ležalnikov, miz, počivalnikov, naslanjačev, servirnih vozičkov, klopi, talnih in stenskih oblog, opažev, ograj, …) in drugih primerljivih izdelkov iz trdega lesa tika, evkaliptusa, jelše, akacije, hrasta, … Seti so sestavljeni iz čistila Wood Cleaner, ki les izredno dobro očisti. Wood Brightener, ki obnovi originalno barvo in pripravi les na obdelavo z Wood oljem. Olja Wood Oil, ki impregnira in zaščiti površino lesa pred madeži, umazanijo in preprečuje nastanek plesni. Na voljo je brezbervno ali/in barvno olje. Olje vsebuje zelo učinkovit UV filter in poveča odpornost lesa na vodo ter ostale tekočine in umazanijo. Barvno olje Wood Colour Oil vsebuje prosojne pigmente in poglobi ton lesa v rjavem odtenku.

Vsebina

  • 500 ml Wood Cleaner (za zunanjo uporabo in vrtno pohištvo)
  • 500 ml Wood Brightener (za zunanjo uporabo in vrtno pohištvo)
  • 500 ml Wood Oil (za zunanjo uporabo in vrtno pohištvo)
  • 1 kos blazinica iz jeklene volne
  • 3 mehke krpe, 1 razpršilec, 1 navodila za uporabo

Brand

Corium

Corium je slovensko podjetje, ki se ukvarja z distibucijo izdelkov za nego in smo specializirani strokovnjaki za obnovo usnja na področju notranjega oblazinjenega pohištva, drugih izdelkov iz usnja, aviacije in jahting programa. Podjetje z izjemno tradicijo (preko 150 let) nege, proizvodnje in obdelave usnja, ki je bilo ustanovljeno pred več kot 30 leti.Distribuirajo proizvode najvišje kakovosti za nego in vzdrževanje oblazinjenja blagovnih znamk: Leather Master, Textile Master in Wood Master priznanega italijanskega proizvajalca Uniters S.p.A., razvitih in proizvedenih po nemški tehnologiji.Vsi izdelki so varni in okolju prijazni, podprti z vsemi razpoložljivimi EU certifikati, ki pokrivajo to področje.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.