Set za nego tkanin – U225

Set za nego tkanin – U225

Fabric Care Kit je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena negi (čiščenju in zaščiti) večine vrst tekstila, blaga, mikrovlaken, alkantare in podobnih vrst vlaken (razen čiste volne in svile). Način obdelave je preprost in zagotavlja hitro čiščenje brez obleditve in ostanka madežev.

Vsebina

  • 1 kos Microfibre Cleaning Cloth
  • 225 ml Microfibre Cleaner
  • 1 kopalna rokavica, 2 gobi, 1 navodilo za uporabo

Brand

Corium

Corium je slovensko podjetje, ki se ukvarja z distibucijo izdelkov za nego in smo specializirani strokovnjaki za obnovo usnja na področju notranjega oblazinjenega pohištva, drugih izdelkov iz usnja, aviacije in jahting programa. Podjetje z izjemno tradicijo (preko 150 let) nege, proizvodnje in obdelave usnja, ki je bilo ustanovljeno pred več kot 30 leti.Distribuirajo proizvode najvišje kakovosti za nego in vzdrževanje oblazinjenja blagovnih znamk: Leather Master, Textile Master in Wood Master priznanega italijanskega proizvajalca Uniters S.p.A., razvitih in proizvedenih po nemški tehnologiji.Vsi izdelki so varni in okolju prijazni, podprti z vsemi razpoložljivimi EU certifikati, ki pokrivajo to področje.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.