Spring Chair

Spring Chair

spring je igriva interpretacija klasičnega stola, ki združuje funkcionalno zasnovo s širokimi rokami, udobnim sedežem in naslonjalom, ter oblazinjenim ohišjem, ki se odlično prilega različnim okoljem – bodisi doma za večerjo, v sejni sobi ali v čakalnici bolnišnice. Vendar pa se igra s konvencijami izraža skozi drzne dodatke, kot so rdeče vzmeti, ki spodbujajo uporabnike k interakciji. Druge značilnosti dodatno prispevajo k sodobnemu in dinamičnemu videzu: sijoča črna kovinska struktura, izbirni pleteni in mikroperforirani usnjeni nasloni za roke ter široka paleta tkanin in usnja, ki omogočajo izjemno prilagoditev in ustvarjanje resnično edinstvenega stola.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.