Stack

Stack

Stack je inovativna interpretacija blazine, ki združuje sproščenost običajne postavitve blazin na vrhu druge. Ta kavč predstavlja razširitev te običajne kulise, pretvarjajoč mehko blazino v strukturiran kos pohištva. Skriti elementi so bili dodani, da bi združili zložene elemente in jih varno ohranili, ne da bi pri tem izgubili videz brez okvirja. Čeprav lahko izgled postavitve blazin deluje naključno, je dejansko za določitev najboljše konfiguracije potrebna natančna preučitev in številni prototipi. Izdelava je potekala z dodatnim trudom in skrbnostjo, da bi dizajnu dodali lahkoten in brezskrben videz. Ta prva velikost je primerna tako za notranje kot zunanje prostore.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.