STAND UP

STAND UP

Stand-up je dinamičen trinožni stolček, ki spodbuja fizično aktivnost in razmišljanje med odmori v pisarni. Pomaga izboljšati ravnotežje in krepi sklepe in mišice, lahko pa tudi spodbudi nove ideje. Stožčasti sedež je oblazinjen in oblečen v 3D tkanino, črna plastična podlaga pa ne drsi. Uporablja se lahko sam ali v skupini in je na voljo v 9 barvah. Stand-up je zabaven način, kako na delovnem mestu poskrbeti za dobro fizično in psihično počutje.

 

23 let po predstavitvi Stitza, leta 1991, so pri Wilkhahnu predstvili nov gibljiv stol za aktivno sedenja v oblazinjeni izvedbi. Oblikoval ga je Thorsten Franck (1970), ki je končal študij na Royal College Art v Londonu. Stol je sestavljen is votlega kovinskega valja in sedeža. Spodaj je utež prekrita s protizdrsnim elastomerom. Stol je visok 67 cm in težak 4,5 kg. Opremljen je lahko tudi s trakom za prenašanje. Njegova oblika poudarja igriv in dinamičen obseg gibanja. Namenjen je rekreacijskim prostorom, projektnim in delavniškim prostorom ter avlam in čakalnicam.

Brand

Wilkhahn

Za razliko od skoraj vseh drugih proizvajalcev v industriji pisarniškega pohištva je Wilkhahn svetovno priznan kot sinonim za oblikovanje izdelkov, narejenih v Nemčiji. Ponuja visokokakovostno pisarniško in dinamično konferenčno pohištvo, ki postavljata merila za celotno industrijo. Pred približno 60 leti je podjetje postavilo cilje, kot so večja uporabna vrednost, trajnostno oblikovanje in vzdržljivost. Mejni kamni, kot so klasični pisarniški stol FS-Line (1980), prepogljiva konferenčna miza Confair (1994), pisarniški stol Modus (1994) ali stol z zložljivimi nogami Aline (2004), so oblikovali pot razvoja pisarn. Najnovejši primeri pionirskih inovacij so večnamenski stol Chassis, konferenčni program Graph ter tridimenzionalni ON in IN, ki jih vodilni strokovnjaki trenutno razglašajo za najboljše pisarniške stole na svetu.Wilkhahn postavlja tudi nove standarde v smislu svojega socio-ekološkega pristopa. Kot prejemnik nemške nagrade za okolje sodeluje s arhitektoma Freijem Ottom in Thomasom Herzogom ter aktivno izvaja okoljsko odgovornost že več kot 20 let. Poleg številnih mednarodnih priznanj je pisarniški stol ON prejel tudi zvezno nagrado za ekološko oblikovanje.

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.