Static Table

Static Table

Static je ikonična miza, kjer je njena lepota neposredno povezana z njeno strukturo, ki je zasnovana kot del arhitekture. Temelji na strukturnih elementih, ki materializirajo zakone fizike. Oporne palice, varjeno jeklo in prozorna steklena plošča so izbrani tako, da se harmonično dopolnjujejo s sodobno arhitekturo. Static je lahkoten dizajn, ki lahko oživi svoje okolje. Estetska in funkcionalna oblika izraža svojo statično moč ne glede na to, ali se uporablja samostojno ali v kompozicijah.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.