TAORMINA

TAORMINA

Izrazita značilnost Taormine je oblazinjena školjka iz tehnopolimera v kombinaciji s prožno poliuretansko peno, ki daje mehkobo in udobje sedežem s popolnoma odstranljivimi prevlekami v različnih tkaninah in usnju. Možno je izbirati različne vrste podnožij.

Iz koncepta stolov Segesta, Selinunte in Erice so bili razviti oblazinjeni stoli Taormina, Tindari in Enna. Sediščne školjke, ki obdajajo Taormino, Tindari in Enna imajo različne vrste podnožij.

 

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.