TEIUS

TEIUS

Zamisel za Teius je temeljila na izzivu združiti funkcionalnost, natančnost in prilagodljivost. Prostostoječa klop služi kot osnova, ki ji lahko dodajate dodatne klopi, naslonjala, naslone za roke in povezovalne mize, da ustvarite različne dolžine sedežnih rešitev, prilagojenih specifičnim okoljem. Igrajte se z različnimi barvami sedežev in naslonjal ali izberite enobarvni videz. Okvir je vedno prašno lakiran, osnova iz recikliranega aluminija pa je na voljo v barvani ali polirani izvedbi. Vsestranskost in prilagodljivost, skupaj s široko paleto uporabnih možnosti, sta ključni prednosti modularnih sedežev Teius.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.